. China Epoxy mungkasi Dimetil silikon lenga Produsen lan Supplier |Huahao
spanduk_produk

produk

Epoxy mungkasi lenga silikon Dimetil

Fitur Pruduct:

Nomer CAS: 102782-97-8

Sampel: kasedhiya - 1 kilogram

Kemasan khusus (Min. Order 200 kg)

Shipping # leadtime: Angkutan laut / # 10-45 dina

Angkutan darat # 10-35 dina

Angkutan udara # 10-15 dina

Paket: 200L drum besi


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis

Minyak silikon sing diakhiri epoksi yaiku polidimehtylsiloxane linier kanthi rong ujung sing ngemot gugus fungsi epoksi.Minangka ngemot klompok epoxy aktif ing pungkasan, iki digunakake digunakake minangka modifier reaktif kanggo resin organik, lan uga penengah penting kanggo sintesis lenga silikon copolymerized blok.

Katon: Cairan transparan tanpa warna CAS102782-97-8

Jeneng produk

Model

Bobot Molekul (g/mol) Viskositas (mpa.s) Nilai Epoksi (eq/100g) Isi Solid
Epoxy Terminted Silicone Oil HH-6K

6000

140—160 0.03—0.033 ≧98%
Epoxy Terminted Silicone Oil HH-8K

8000

200—220 0,023—0,026 ≧98%
Epoxy Terminted Silicone Oil HH-11K

11000

300—340 0,017—0,019 ≧98%
Epoxy Terminted Silicone Oil HH-13K

13000

370—420 0,014—0,017 ≧98%
Epoxy Terminted Silicone Oil HH-15K

15000

480—510 0,012—0,015 ≧98%

Minyak silikon dimetil saka macem-macem viskositas bisa disesuaikan.

Panggunaan produk

  1. Bahan baku tengah sing penting kanggo kopolimer silikon blok komponèn, bisa diblokir karo seri ED amina polieter kanthi bantuan pelarut organik.Digunakake sacara wiyar ing finishing tekstil sing alus, alus lan alus.
  2. Aditif resin epoksi kanggo nambah stres internal lan kinerja listrik.
  3. Digunakake kanggo nyiapake agen rilis kanthi efek demoulding sing apik.
  4. Karemenan apik kanggo serat lan packing, bisa nambah pasukan iketan antarmuka, nambah kekuatan produk materi gabungan.
  5. Digunakake minangka tackifier karet silikon cetakan spektrum sing amba.Efektif kanggo viscose kanggo kaca aluminium etc.

Sertifikat perusahaan

Sertifikat inspeksi kualitas
Sertifikat inspeksi kualitas

Layanan Kita

• Kemampuan Pengembangan Teknologi Independen.

• Produk Custom Miturut Requirements Pelanggan.

• Sistem Layanan Kualitas Tinggi.

• Kauntungan Rega Pasokan Langsung Saka Produsen Langsung.

6330995
6330990

Paket

200L drum besi/drum besi berlapis plastik, berat bersih 200KG

1000L IBC Drum: 750KG/Drum

pawarta3
warta2
pawarta4

Pangiriman lan Panyimpenan Produk

Disimpen ing panggonan sing adhem lan garing

Urip beting: 6 sasi

 

Rincian pangiriman

1.Sampel lan pesenan jumlah cilik FedEx / DHL / UPS / TNT, Door to Door.

2.Barang batch: Miturut Udara, Laut utawa Rel.

3.FCL: Airport/Seaport/Stasiun Railway nampa.

4.Lead Time: 1-7 dina kerja kanggo conto;7-15 dina kerja kanggo pesenan akeh.

FAQ

Q1.Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis, nanging biaya pengiriman ana ing sisih pelanggan.

Q2: Kepiye konfirmasi Kualitas Produk sadurunge nggawe pesenan?

A: Kita bisa ngirim sampel kanggo testing lan uga menehi COA / asil Testing kanggo sampeyan Katelu.pengawasan partai uga ditampa.

Q3: Suwene aku bisa njaluk barang sawise mbayar?

A: Kanggo jumlah cilik, kita bakal ngirim dening kurir (FedExTNTDHLetc) lan biasane bakal biaya 7-18 dina kanggo sisih sampeyan.Kanggo jumlah gedhe, kiriman kanthi udhara utawa segara miturut panyuwunan sampeyan.

Q4. Apa syarat pembayaran sampeyan?

Pembayaran<=10,000USD, 100% luwih dhisik.Pembayaran> = 10,000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita