. China 1,1,3,3-Tetramethyldisiloxane HMM HH-618 Produsen lan Supplier |Huahao
spanduk_produk

produk

1,1,3,3-Tetramethyldisiloxane HMM HH-618

Fitur Pruduct:

Nomer CAS: 3277-26-7 HMM

Sampel: kasedhiya - 1 kilogram

Kemasan khusus (Min. Order 200 kg)

Shipping # leadtime: Angkutan laut / # 10-45 dina

Angkutan darat # 10-35 dina

Angkutan udara # 10-15 dina

Paket: 200L drum besi

Transportasi minangka barang mbebayani


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Teknis:

Titik nyala: (℃): -26

Isi: ≥99,0%

Konten ion klorida: ≤10PPM

Ambune: ambune ora enak utawa rada nyenyet

Penampilan: Cairan transparan tanpa warna

Kelarutan banyu: ora larut

Rumus molekul: C4H16Si2O

Kapadhetan (25 ℃, g / cm³): 0,76

Titik lebur (℃): -59

Titik didih (℃): 71

Indeks bias (20 ℃): 1,370

Panggunaan produk

Disiloxane sing diakhiri hidrogen, sing bisa ngalami reaksi tambahan karo olefin ora jenuh, digunakake kanggo nyiapake polysiloxane sing diakhiri hidrogen, minangka pemanjang rantai utawa agen penghubung silang kanggo karet silikon, utawa kanggo sintesis.Macem-macem polimer siloxane sing ditutup kanthi gugus fungsi reaktif digunakake kanggo modifikasi kopolimer silikon polimer organik.Sampeyan uga bisa digunakake minangka agen ngurangi ing sintesis organik.

Spesifikasi Paket

200L drum besi/drum besi berlapis plastik, berat bersih 140KG.

1000L IBC Drum: 750KG/Drum

pawarta3
warta2
pawarta4

Sertifikat ISO perusahaan

Vinyl mungkasi lenga silikon
Vinyl mungkasi lenga silikon1

Layanan Kita

• Kemampuan Pengembangan Teknologi Independen.

• Produk Custom Miturut Requirements Pelanggan.

• Sistem Layanan Kualitas Tinggi.

• Kauntungan Rega Pasokan Langsung Saka Produsen Langsung.

6330995
6330990

Pangiriman lan Panyimpenan Produk

• Simpen ing gudang sing adhem, garing, lan ora gampang kobong.

• Tetep adoh saka geni lan sumber panas.Suhu gudang ngirim ora ngluwihi 30 ℃.Nglindhungi saka langsung suryo srengenge.Kemasan kasebut kudu disegel lan ora kena kontak karo hawa.Nyegah kelembapan.

• Sored kanthi kapisah saka oksidan, asam lan basa.Cahya, ventilasi lan fasilitas liyane ing kamar panyimpenan kudu tahan bledosan.Pangukuran teknis geni lan bledosan kudu ditindakake sajrone panyimpenan tank.Larangan nggunakake peralatan mekanik lan alat sing rawan kanggo sparks.

• Dadi entheng dimuat lan dibongkar kanggo nyegah karusakan ing wadhah kemasan.

Rincian pangiriman

1.Sampel lan pesenan jumlah cilik FedEx / DHL / UPS / TNT, Door to Door.

2.Barang batch: Miturut Udara, Laut utawa Rel.

3.FCL: Airport/Seaport/Stasiun Railway nampa.

4.Lead Time: 1-7 dina kerja kanggo conto;7-15 dina kerja kanggo pesenan akeh.

FAQ

Q1.Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis, nanging biaya pengiriman ana ing sisih pelanggan.

Q2: Kepiye konfirmasi Kualitas Produk sadurunge nggawe pesenan?

A: Kita bisa ngirim sampel kanggo testing lan uga menehi COA / asil Testing kanggo sampeyan Katelu.pengawasan partai uga ditampa.

Q3: Suwene aku bisa njaluk barang sawise mbayar?

A: Kanggo jumlah cilik, kita bakal ngirim dening kurir (FedExTNTDHLetc) lan biasane bakal biaya 7-18 dina kanggo sisih sampeyan.Kanggo jumlah gedhe, kiriman kanthi udhara utawa segara miturut panyuwunan sampeyan.

Q4. Apa syarat pembayaran sampeyan?

Pembayaran<=10,000USD, 100% luwih dhisik.Pembayaran> = 10,000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita