. China Vinyl mungkasi lenga silikon Produsen lan Supplier |Huahao
spanduk_produk

produk

Vinyl mungkasi lenga silikon

Fitur Pruduct:

Jeneng kimia: Vinyl terminated poly(dimethylsiloxane)

Nomer CAS: 68083-19-2

Sampel: kasedhiya - 1 kilogram

Kemasan khusus (Min. Order 200 kg)

Logo khusus (Min. Order 1000 kilogram)

Shipping # leadtime: Angkutan laut / # 10-45 dina

Angkutan darat # 10-35 dina

Angkutan udara # 10-15 dina

Paket: 200L drum besi

Vinyl isi & viskositas Customized ditampa


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis

Kapadhetan (25 ℃, g/cm³ ) : 0,965

Penampilan: Cairan transparan tanpa warna

Model

Vinyl/wt%

Viskositas / cst / 25 ℃

molah malih

HH-209-200

0.4~0.6

200±8%

<1,5%

150 ℃ × 3 jam

HH-209-260

0.4~0.6

260±8%

<1,5%

150 ℃ × 3 jam

HH-209-300

0.4~0.6

300±8%

<1,5%

150 ℃ × 3 jam

Spesifikasi viskositas sing beda (100-2000cs), isi molah malih lan isi vinyl bisa disesuaikan.

Laporan Tes Kepatuhan ROHS

Vinyl mungkasi lenga silikon
Vinyl mungkasi lenga silikon1

Panggunaan produk

Bahan baku utama saka tambahan jinis karet silikon cair lan gel silikon.

Layanan Kita

• Kemampuan Pengembangan Teknologi Independen.

• Produk Custom Miturut Requirements Pelanggan.

• Sistem Layanan Kualitas Tinggi.

• Kauntungan Rega Pasokan Langsung Saka Produsen Langsung.

6330995
6330990

Paket

200L drum besi/drum besi berlapis plastik, berat bersih 200KG

1000L IBC Drum: 750KG/Drum

pawarta3
warta2
pawarta4

Pangiriman lan Panyimpenan Produk

Disimpen ing papan sing adhem lan garing, lan wektu panyimpenan setaun.

Rincian pangiriman

1.Sampel lan pesenan jumlah cilik FedEx / DHL / UPS / TNT, Door to Door.

2.Barang batch: Miturut Udara, Laut utawa Rel.

3.FCL: Airport/Seaport/Stasiun Railway nampa.

4.Lead Time: 1-7 dina kerja kanggo conto;7-15 dina kerja kanggo pesenan akeh.

FAQ

Q1.Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis, nanging biaya pengiriman ana ing sisih pelanggan.

Q2: Kepiye konfirmasi Kualitas Produk sadurunge nggawe pesenan?

A: Kita bisa ngirim sampel kanggo testing lan uga menehi COA / asil Testing kanggo sampeyan Katelu.pengawasan partai uga ditampa.

Q3: Suwene aku bisa njaluk barang sawise mbayar?

A: Kanggo jumlah cilik, kita bakal ngirim dening kurir (FedExTNTDHLetc) lan biasane bakal biaya 7-18 dina kanggo sisih sampeyan.Kanggo jumlah gedhe, kiriman kanthi udhara utawa segara miturut panyuwunan sampeyan.

Q4. Apa syarat pembayaran sampeyan?

Pembayaran<=10,000USD, 100% luwih dhisik.Pembayaran> = 10,000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita