. China Methyl triethoxysilane HH-206D Produsen lan Supplier |Huahao
spanduk_produk

produk

Methyl triethoxysilane HH-206D

Fitur Pruduct:

Nomer CAS: 2031-67-6

Sampel: kasedhiya - 1 kilogram

Kemasan khusus (Min. Order 200 kg)

Shipping # leadtime: Angkutan laut / # 10-45 dina

Angkutan darat # 10-35 dina

Angkutan udara # 10-15 dina

Paket: 200L drum besi

Simpen lan transportasi minangka barang mbebayani.


Detail Produk

Tag produk

Formula Struktural

Metil triethoxysilane HH-206D1

Rumus molekul: C4 H1 2 SiO3

Kapadhetan (25 ℃, g / cm³ ) : 0,95

Titik didih (℃): 102

Indeks bias (20 ℃): 1.367-1.370

Titik nyala: (℃): 11

Kelarutan banyu: decomposes karo banyu

Setara karo:

Dow Corning: Z-6070

Shin-Etsu : KBM-13

Degussa : MTMO

Parameter teknis

Penampilan: Cairan transparan tanpa warna

Isi: ≥99,0%

PH: 5-9 utawa 4-5 utawa 3-4

Panggunaan produk

• Digunakake minangka agen crosslinking kanggo karet silikon vulcanized suhu kamar, uga minangka agen perawatan lumahing kanggo serat kaca lan agen perawatan external kanggo laminates plastik dikiataken kanggo nambah kekuatan mechanical, resistance panas lan Kelembapan resistance produk.

• Digunakake minangka agen waterproofing bangunan lan agen protèktif, bisa mbentuk lapisan hidrofobik ing lumahing landasan, iku èfèktif nyegah seepage banyu, suryo srengenge, asam lan erosi alkali, lan ndawakake umur layanan saka bangunan.

Layanan Kita

• Kemampuan Pengembangan Teknologi Independen.

• Produk Custom Miturut Requirements Pelanggan.

• Sistem Layanan Kualitas Tinggi.

• Kauntungan Rega Pasokan Langsung Saka Produsen Langsung.

6330995
6330990

Spesifikasi Paket

200L drum besi, bobot net 190KG.Simpen lan transportasi minangka barang mbebayani.

pawarta3
warta2
pawarta4

Pangiriman lan Panyimpenan Produk

Kudu direksa saka geni lan Kelembapan, katahan ventilated lan garing, lan supaya kontak karo asam, alkali, banyu, etc., lan suhu panyimpenan -40 ℃ ~ 40 ℃.

Rincian pangiriman

1.Sampel lan pesenan jumlah cilik FedEx / DHL / UPS / TNT, Door to Door.

2.Barang batch: Miturut Udara, Laut utawa Rel.

3.FCL: Airport/Seaport/Stasiun Railway nampa.

4.Lead Time: 1-7 dina kerja kanggo conto;7-15 dina kerja kanggo pesenan akeh.

FAQ

Q1.Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis, nanging biaya pengiriman ana ing sisih pelanggan.

Q2: Kepiye konfirmasi Kualitas Produk sadurunge nggawe pesenan?

A: Kita bisa ngirim sampel kanggo testing lan uga menehi COA / asil Testing kanggo sampeyan Katelu.pengawasan partai uga ditampa.

Q3: Suwene aku bisa njaluk barang sawise mbayar?

A: Kanggo jumlah cilik, kita bakal ngirim dening kurir (FedExTNTDHLetc) lan biasane bakal biaya 7-18 dina kanggo sisih sampeyan.Kanggo jumlah gedhe, kiriman kanthi udhara utawa segara miturut panyuwunan sampeyan.

Q4. Apa syarat pembayaran sampeyan?

Pembayaran<=10,000USD, 100% luwih dhisik.Pembayaran> = 10,000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita