. China Dimethyldiethoxysilane HH-206A Produsen lan Supplier |Huahao
spanduk_produk

produk

Dimethyldiethoxysilane HH-206A

Fitur Pruduct:

Nomer CAS: 78-62-6

Sampel: kasedhiya - 1 kilogram

Kemasan khusus (Min. Order 200 kg)

Shipping # leadtime: Angkutan laut / # 10-45 dina

Angkutan darat # 10-35 dina

Angkutan udara # 10-15 dina

Paket: 200L drum besi


Detail Produk

Tag produk

Formula Struktural

Fitur Produk 1
Fitur Produk 2

Jeneng kimia: Dimethyldimethoxysilane

Kapadhetan (25 ℃, g / cm³): 0,899

Titik nyala: (℃): 11

Titik didih (℃): 114

Indeks bias (20 ℃): 1,403

Kelarutan banyu: decomposes karo banyu

Parameter teknis

Penampilan: Cairan transparan tanpa warna

Isi: ≥98,5%

PH: 5-9

Kandungan etanol: ≤1,0%

Panggunaan produk

• Digunakake minangka agen kontrol struktur ing preparation saka karet silikon.

• A chain extender ing sintesis produk silikon.

• Bahan mentah kanggo sintesis lenga silikon.

Layanan Kita

• Kemampuan Pengembangan Teknologi Independen.

• Produk Custom Miturut Requirements Pelanggan.

• Sistem Layanan Kualitas Tinggi.

• Kauntungan Rega Pasokan Langsung Saka Produsen Langsung.

6330995
6330990

Spesifikasi Paket

Dikemas ing drum besi 200L, bobot net 170KG.

pawarta3
warta2
pawarta4

Pangiriman lan Panyimpenan Produk

kudu direksa saka geni lan Kelembapan, tetep ventilasi lan garing,

Aja kontak karo asam, alkali, banyu, lan sapiturute, lan suhu panyimpenan -40 ℃ ~ 40 ℃.

Simpen lan transportasi minangka barang mbebayani.

Rincian pangiriman

1.Sampel lan pesenan jumlah cilik FedEx / DHL / UPS / TNT, Door to Door.

2.Barang batch: Miturut Udara, Laut utawa Rel.

3.FCL: Airport/Seaport/Stasiun Railway nampa.

4.Lead Time: 1-7 dina kerja kanggo conto;7-15 dina kerja kanggo pesenan akeh.

FAQ

Q1.Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis, nanging biaya pengiriman ana ing sisih pelanggan.

Q2: Kepiye konfirmasi Kualitas Produk sadurunge nggawe pesenan?

A: Kita bisa ngirim sampel kanggo testing lan uga menehi COA / asil Testing kanggo sampeyan Katelu.pengawasan partai uga ditampa.

Q3: Suwene aku bisa njaluk barang sawise mbayar?

A: Kanggo jumlah cilik, kita bakal ngirim dening kurir (FedExTNTDHLetc) lan biasane bakal biaya 7-18 dina kanggo sisih sampeyan.Kanggo jumlah gedhe, kiriman kanthi udhara utawa segara miturut panyuwunan sampeyan.

Q4. Apa syarat pembayaran sampeyan?

pambayaran<=10.000USD, 100% luwih dhisik.Pembayaran>= 10,000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman.

Q5: Apa perusahaan silikon liyane nggunakake materi iki?

Ya, Kita minangka pabrik gedhe ing China, kita nyedhiyakake bahan kasebut ing lapangan silikon luwih saka 15+ taun.

Q6: Kepiye sampeyan ngontrol kualitas?

We strictly tundhuk ISO lan standar kualitas, bakal kurban COA kanggo sampeyan, uga bakal kurban data Technical dening pihak katelu yen nessesary.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita