. China Methyl trimethoxysilane HH-206C Produsen lan Supplier |Huahao
spanduk_produk

produk

Metil trimetoksisilane HH-206C

Fitur Pruduct:

Nomer CAS: 1185-55-3

Sampel: kasedhiya - 1 kilogram

Kemasan khusus (Min. Order 200 kg)

Shipping # leadtime: Angkutan laut / # 10-45 dina

Angkutan darat # 10-35 dina

Angkutan udara # 10-15 dina

Paket: 200L drum besi

Simpen lan transportasi minangka barang mbebayani.


Detail Produk

Tag produk

Formula Struktural

Metil trimetoksisilane HH-206C

Methyltriethoxysilane

Rumus molekul: C7H18SiO3

Kapadhetan (25 ℃, g/cm³ ) : 0,885

Titik lebur (℃): -46,5

Titik didih (℃): 141-143

Indeks bias (20 ℃): 1,375

Titik nyala: (℃): 23

Kelarutan banyu: decomposes karo banyu

Setara karo:

Kimia Umum : A-162 Dow Corning : Z-6370

Shin-Etsu : KBE-13 Degussa : MTEO

Parameter teknis

Penampilan: Cairan transparan tanpa warna

Isi: ≥99,0%

PH: 5-9 utawa 4-5 utawa 3-4

Panggunaan produk

• Digunakake minangka agen crosslinking kanggo karet silikon vulcanized suhu kamar.

• agen perawatan lumahing kanggo serat kaca lan agen perawatan njaba kanggo laminates plastik dikiataken kanggo nambah kekuatan mechanical, resistance panas lan Kelembapan resistance produk.

Layanan Kita

• Kemampuan Pengembangan Teknologi Independen.

• Produk Custom Miturut Requirements Pelanggan.

• Sistem Layanan Kualitas Tinggi.

• Kauntungan Rega Pasokan Langsung Saka Produsen Langsung.

6330995
6330990

Spesifikasi Paket

200L drum besi, bobot net 170KG.

pawarta3
warta2
pawarta4

Pangiriman lan Panyimpenan Produk

Kudu direksa saka geni lan Kelembapan, katahan ventilated lan garing, lan supaya kontak karo asam, alkali, banyu, etc., lan suhu panyimpenan -40 ℃ ~ 60 ℃.

Rincian pangiriman

1.Sampel lan pesenan jumlah cilik FedEx / DHL / UPS / TNT, Door to Door.

2.Barang batch: Miturut Udara, Laut utawa Rel.

3.FCL: Airport/Seaport/Stasiun Railway nampa.

4.Lead Time: 1-7 dina kerja kanggo conto;7-15 dina kerja kanggo pesenan akeh.

FAQ

Q1: Suwene aku bisa njaluk barang sawise mbayar?

A: Kanggo jumlah cilik, kita bakal ngirim dening kurir (FedExTNTDHLetc) lan biasane bakal biaya 7-18 dina kanggo sisih sampeyan.Kanggo jumlah gedhe, kiriman kanthi udhara utawa segara miturut panyuwunan sampeyan.

Q2: Kepiye konfirmasi Kualitas Produk sadurunge nggawe pesenan?

A: Kita bisa ngirim sampel kanggo testing lan uga menehi COA / asil Testing kanggo sampeyan Katelu.pengawasan partai uga ditampa.

Q3. Apa syarat pembayaran sampeyan?

Pembayaran<=10,000USD, 100% luwih dhisik.Pembayaran> = 10,000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman.

Q4: Apa ana distributor ing negara manca liyane?

Saiki, kita ora.Kita uga nggoleki dealer lokal sing cocog ing negara liya.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita