. China Hydrogen silikon lenga Produsen lan Supplier |Huahao
spanduk_produk

produk

lenga silikon hidrogen

Fitur Pruduct:

Nomer CAS: 63148-57-2

Sampel: kasedhiya - 1 kilogram

Kemasan khusus (Min. Order 200 kg)

Shipping # leadtime: Angkutan laut / # 10-45 dina

Angkutan darat # 10-35 dina

Angkutan udara # 10-15 dina

Paket: 200L drum besi

Bahan sing disesuaikan ditampa


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis

Kapadhetan (25 ℃, g / cm³ ) : 0,98-1,00

Indeks bias (20 ℃): 1.390-1.410

Penampilan: Cairan transparan tanpa warna

Lenga silikon Side Hydrogen Terminated Low isi H202

Model

Hidrogen/wt%

Viskositas / cst / 25 ℃

Volatile *

HH-202- 0.05

0,045~0,050

80~130

2~3%

105 ℃ × 3 jam

HH-202- 0.18

0.17~0.19

80~130

2~3%

105 ℃ × 3 jam

HH-202- 0.36

0.34~0.38

80~130

2~3%

105 ℃ × 3 jam

HH-202- 0.50

0.48~0.52

80~130

2~3%

105 ℃ × 3 jam

HH-202- 0.75

0.73~0.77

50~100

2~3%

105 ℃ × 3 jam

HH-202- 1.00

0.98~1.02

50~100

2~3%

105 ℃ × 3 jam

HH-202- 1.20

0.98~1.02

50~100

2~3%

105 ℃ × 3 jam

Lenga silikon sing diakhiri hidrogen H202D

Konten hidrogen: 0,01-0,5% (bisa disesuaikan)

Viskositas: 2-500cs

Minyak silikon isi hidrogen dhuwur H202H

Konten hidrogen: ≥1.58% (bisa disesuaikan)

Viskositas: 20-40cst

Volatile: ≤1,5%(105℃,3h)

Cathetan *: Indeks molah malih bisa disesuaikan lan bisa nganti 1% utawa kurang.

Laporan Tes Kepatuhan ROHS

6707702
6707701

Panggunaan produk

Minyak silikon hidrogen rendah ora beracun lan ora enak, lan ngemot ikatan Si-H aktif ing molekul kasebut.Ing tumindak katalis platinum, bisa bereaksi karo bahan kimia allyl kanggo ngasilake produk silikon kanthi macem-macem sifat khusus.Nduwe karakteristik tahan cuaca, efek hidrofobik sing apik, lan liya-liyane. Bisa ngubungake permukaan macem-macem substrat kanggo mbentuk film anti banyu ing sangisore katalisis sawetara katalis uyah logam.Wis Kelembapan-bukti, mildew-bukti, teyeng-bukti lan permeabilitas online.:

1. Digunakake kanggo finishing alus saka macem-macem serat kayata katun, linen, sutra, akrilik, polyester, lan sapiturute, lan kanggo Kelembapan-bukti lan dredging saka geni extinguishing agen (wêdakakêna garing), kaca, keramik, kulit, kertas, logam, semen, marmer lan bahan bangunan liyane saka agen perawatan banyu.

2. Digunakake minangka agen cross-linking ing Tambahan karet silikon.

3. Minyak silikon sing dimodifikasi sintetis, kayata lenga silikon sing diowahi polieter, lenga silikon sing diowahi alkil.

Layanan Kita

• Kemampuan Pengembangan Teknologi Independen.

• Produk Custom Miturut Requirements Pelanggan.

• Sistem Layanan Kualitas Tinggi.

• Kauntungan Rega Pasokan Langsung Saka Produsen Langsung.

6330995
6330990

Paket

200L drum besi/drum besi berlapis plastik, berat bersih 200KG

1000L IBC Drum: 750KG/Drum

pawarta3
warta2
pawarta4

Pangiriman lan Panyimpenan Produk

Disimpen ing papan sing adhem lan garing, lan wektu panyimpenan setaun.

Rincian pangiriman

1.Sampel lan pesenan jumlah cilik FedEx / DHL / UPS / TNT, Door to Door.

2.Barang batch: Miturut Udara, Laut utawa Rel.

3.FCL: Airport/Seaport/Stasiun Railway nampa.

4.Lead Time: 1-7 dina kerja kanggo conto;7-15 dina kerja kanggo pesenan akeh.

FAQ

Q1.Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis, nanging biaya pengiriman ana ing sisih pelanggan.

Q2: Kepiye konfirmasi Kualitas Produk sadurunge nggawe pesenan?

A: Kita bisa ngirim sampel kanggo testing lan uga menehi COA / asil Testing kanggo sampeyan Katelu.pengawasan partai uga ditampa.

Q3: Suwene aku bisa njaluk barang sawise mbayar?

A: Kanggo jumlah cilik, kita bakal ngirim dening kurir (FedExTNTDHLetc) lan biasane bakal biaya 7-18 dina kanggo sisih sampeyan.Kanggo jumlah gedhe, kiriman kanthi udhara utawa segara miturut panyuwunan sampeyan.

Q4. Apa syarat pembayaran sampeyan?

Pembayaran<=10,000USD, 100% luwih dhisik.Pembayaran> = 10,000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita