. China High titik didih lenga silikon Produsen lan Supplier |Huahao
spanduk_produk

produk

lenga silikon titik didih dhuwur

Fitur Pruduct:

Jeneng kimia: Methylhydroxymethoxyethoxysilane mixed copolymer
Kapadhetan (25 ℃, g / cm3): ≈ 1,00


Detail Produk

Tag produk

Formula Struktural:

lenga silikon titik didih dhuwur

N=0-5

Indikator Teknis

Penampilan: Cairan transparan sing ora ana warna nganti kuning kanthi ambu ora enak.

1 × diukur ≤ 20% 150 ℃ × 2H

2 × Diukur 5 ~ 8% 150 ℃ × 2H

CATETAN: Ing ndhuwur minangka indeks khas.Perusahaan bisa ngatur macem-macem viskositas lan volatility lenga silikon titik didih dhuwur miturut syarat customer.

Panggunaan produk

Produk kasebut nduweni karakteristik tahan panas, insulasi listrik, tahan cuaca, hidrofobik, inersia fisiologis, tegangan permukaan cilik, koefisien viskositas suhu rendah, resistensi kompresi, resistensi radiasi dll.

Biasane digunakake ing perawatan bubuk garing agen pemadam geni, kain finishing, jamur release agen lan defoaming agen.

Layanan Kita

• Kemampuan Pengembangan Teknologi Independen.

• Produk Custom Miturut Requirements Pelanggan.

• Sistem Layanan Kualitas Tinggi.

• Kauntungan Rega Pasokan Langsung Saka Produsen Langsung.

6330995
6330990

Paket

200L drum besi/drum besi berlapis plastik, berat bersih 200KG

1000L IBC Drum: 750KG/Drum

pawarta3
warta2
pawarta4

Pangiriman lan Panyimpenan Produk

Disimpen ing papan sing adhem lan garing, lan wektu panyimpenan setaun.

Rincian pangiriman

1.Sampel lan pesenan jumlah cilik FedEx / DHL / UPS / TNT, Door to Door.

2.Barang batch: Miturut Udara, Laut utawa Rel.

3.FCL: Airport/Seaport/Stasiun Railway nampa.

4.Lead Time: 1-7 dina kerja kanggo conto;7-15 dina kerja kanggo pesenan akeh.

FAQ

Q1.Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis, nanging biaya pengiriman ana ing sisih pelanggan.

Q2: Kepiye konfirmasi Kualitas Produk sadurunge nggawe pesenan?

A: Kita bisa ngirim sampel kanggo testing lan uga menehi COA / asil Testing kanggo sampeyan Katelu.pengawasan partai uga ditampa.

Q3: Suwene aku bisa njaluk barang sawise mbayar?

A: Kanggo jumlah cilik, kita bakal ngirim dening kurir (FedExTNTDHLetc) lan biasane bakal biaya 7-18 dina kanggo sisih sampeyan.Kanggo jumlah gedhe, kiriman kanthi udhara utawa segara miturut panyuwunan sampeyan.

Q4. Apa syarat pembayaran sampeyan?

Pembayaran<=10,000USD, 100% luwih dhisik.Pembayaran> = 10,000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita