. China Polyalkyleneoxide Modified Heptamethyltrisiloxane Produsen lan Supplier |Huahao
spanduk_produk

produk

Polyalkyleneoxide Modified Heptamethyltrisiloxane

Fitur Pruduct:

Nomer CAS: 27306-78-1

Kapadhetan (25 ℃, g / cm³ ) : 1,00-1,05

Sampel: kasedhiya - 1 kilogram

Kemasan khusus (Min. Order 200 kg)

Shipping # leadtime: Angkutan laut / # 10-45 dina

Angkutan darat # 10-35 dina

Angkutan udara # 10-15 dina

Bahan sing disesuaikan ditampa


Detail Produk

Tag produk

Formula Struktural

Polyalkyleneoxide Modified Heptamethyltrisiloxane

Setara karo: Dow Corning :Q2-5211 Momentif : Silwet 408 Degussa : S 240

Indikator Teknis

Penampilan: Cairan transparan sing ora ana warna nganti kuning cahya

Konten aktif: 100%

Viskositas: 20-60cst

Tegangan lumahing (0,1%.aq): ≤22mN/m

Panggunaan produk

• Agrokimia bisa disemprot luwih apik.

• Luwih gampang nempel ing godhong kanthi sifat nyebar lan wetting.

• Penetrates luwih cepet liwat stomata lan tahan kanggo erosi udan.

• Ketahanan kanggo erosi udan nambah wektu validitas obat kasebut.

• Ngirit nganti 70% panggunaan banyu.

• Nyuda sampah lan nyuda jumlah pestisida sing ilang ing lemah lan banyu soko njero lemah, • Polyalkyleneoxide Modified Heptamethyltrisiloxane water abosorbsion.

• Bandhingake banyu nyebar ing godhong sadurunge lan sawise nambah HH-408.

Polyalkyleneoxide Modified Heptamethyltrisiloxane4

Pandhuan kanggo nggunakake

Panggunaan tong minyak ing situs:
Tambah 50g HH-408 kanggo saben 200kg semprotan.Yen perlu kanggo ningkataké panyerepan, luwih nambah khasiat utawa ngurangi volume semprotan, dosis bisa jumbuh tambah.Umumé, dosis fungisida yaiku 0,01 ~ 0,05%, herbisida yaiku 0,025 ~ 0,1%, lan insektisida yaiku 0,025 ~ 0,1%.

Nalika nggunakake, tambahake banyu 80% dhisik kanggo mbubarake pestisida, banjur tambahake HH-408 lan 20% banyu kanggo nyampur kanthi rata.

HH-408 duweni efek paling apik ing kahanan ing ngisor iki: ① Nilai pH dikontrol ing kisaran 5-9, ② Digunakake sajrone 24 jam sawise persiapan.

Kanggo nyiapake formulasi pestisida gunakake:
Disaranake kanggo nambah 0,5 ~ 8% saka solusi Simpenan pestisida kanggo solusi Simpenan pestisida, lan nyetel Nilai PH saka formula pestisida kanggo 6 ~ 8.Pangguna kudu nyetel jumlah panggunaan HH-408 miturut macem-macem pestisida lan rumus kanggo entuk Efek sing paling apik.Tes kompatibilitas kudu ditindakake sadurunge digunakake.

Spesifikasi Paket

200L besi/drum plastik, berat bersih 200KG.

Produk iki ora mbebayani, kudu disegel lan disimpen ing papan sing adhem kanggo nyegah udan lan sinar srengenge.

Periode panyimpenan - 1 taun

pawarta3
warta2
pawarta4

Pangiriman lan Panyimpenan Produk

Sampeyan kudu disimpen ing papan sing adhem lan garing.

Rincian pangiriman

1.Sampel lan pesenan jumlah cilik FedEx / DHL / UPS / TNT, Door to Door.

2.Barang batch: Miturut Udara, Laut utawa Rel.

3.FCL: Airport/Seaport/Stasiun Railway nampa.

4.Lead Time: 1-7 dina kerja kanggo conto;7-15 dina kerja kanggo pesenan akeh.

Sertifikat ISO perusahaan

Vinyl mungkasi lenga silikon
Vinyl mungkasi lenga silikon1

Layanan Kita

• Kemampuan Pengembangan Teknologi Independen.

• Produk Custom Miturut Requirements Pelanggan.

• Sistem Layanan Kualitas Tinggi.

• Kauntungan Rega Pasokan Langsung Saka Produsen Langsung.

6330995
6330990

FAQ

Q1.Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis, nanging biaya pengiriman ana ing sisih pelanggan.

Q2: Kepiye konfirmasi Kualitas Produk sadurunge nggawe pesenan?

A: Kita bisa ngirim sampel kanggo testing lan uga menehi COA / asil Testing kanggo sampeyan Katelu.pengawasan partai uga ditampa.

Q3: Suwene aku bisa njaluk barang sawise mbayar?

A: Kanggo jumlah cilik, kita bakal ngirim dening kurir (FedExTNTDHLetc) lan biasane bakal biaya 7-18 dina kanggo sisih sampeyan.Kanggo jumlah gedhe, kiriman kanthi udhara utawa segara miturut panyuwunan sampeyan.

Q4. Apa syarat pembayaran sampeyan?

Pembayaran<=10,000USD, 100% luwih dhisik.Pembayaran> = 10,000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita