. China Hydroxy Mandheg Silicone Oil Produsen lan Supplier |Huahao
spanduk_produk

produk

Minyak Silikon Terminated Hydroxy

Fitur Pruduct:

Nomer CAS: 70131-67-8

Sampel: kasedhiya - 1 kg

Kemasan khusus (minimal order 200 kilogram)

Pangiriman # wektu timbal: angkutan laut / # 10-45 dina

Angkutan darat # 10-35 dina

Angkutan udara # 10-15 dina

Paket: 200L drum besi

Bahan sing disesuaikan ditampa


Detail Produk

Tag produk

Formula Struktural

HO-Si(CH3)2O[Si(CH3)2O]nSi(CH3)2-OH

HO-Si(CH3)2O[Si(CH3)2O]nSi(CH3)2-OH

Indikator Teknis

Parameter teknis
Model Viskositas(cst/25 ℃) Titik Flash
(℃)
Volatile (150 ℃, 3 jam%)
HH-107-500 500±30 ≥320 ≤0.5
HH-107-1000 1000±80 ≥320 ≤0.5
HH-107-5000 5000±100 ≥320 ≤1.5

Aplikasi Produk

Iki polimerisasi saka monomer siloksan,

Iki minangka polydimethylsiloxane sing diakhiri hidroksil.Iki minangka seri polimer fungsional kanthi viskositas sing beda lan isi gugus hidroksil terminal sing beda.Polimer viskositas rendah bisa digunakake kanggo perawatan permukaan pangisi lan aditif anti-struktur kanggo adesif suhu dhuwur, lan uga bisa digunakake ing formulasi adesif suhu kamar.Minyak silikon hidroksi viskositas rendah uga bisa digunakake minangka pengencer reaktif kanggo nyetel viskositas sakabèhé formulasi.

Layanan Kita

• Kemampuan Pengembangan Teknologi Independen.

• Produk Custom Miturut Requirements Pelanggan.

• Sistem Layanan Kualitas Tinggi.

• Kauntungan Rega Pasokan Langsung Saka Produsen Langsung.

6330995
6330990

Paket

200L drum besi/drum besi berlapis plastik, berat bersih 200KG

1000L IBC Drum: 750KG/Drum

pawarta3
warta2
pawarta4

Pangiriman lan Panyimpenan Produk

Disimpen ing papan sing adhem lan garing, lan wektu panyimpenan setaun.

Rincian pangiriman

1.Sampel lan pesenan jumlah cilik FedEx / DHL / UPS / TNT, Door to Door.

2.Barang batch: Miturut Udara, Laut utawa Rel.

3.FCL: Airport/Seaport/Stasiun Railway nampa.

4.Lead Time: 1-7 dina kerja kanggo conto;7-15 dina kerja kanggo pesenan akeh.

FAQ

Q1.Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis, nanging biaya pengiriman ana ing sisih pelanggan.

Q2: Kepiye konfirmasi Kualitas Produk sadurunge nggawe pesenan?

A: Kita bisa ngirim sampel kanggo testing lan uga menehi COA / asil Testing kanggo sampeyan Katelu.pengawasan partai uga ditampa.

Q3: Suwene aku bisa njaluk barang sawise mbayar?

A: Kanggo jumlah cilik, kita bakal ngirim dening kurir (FedExTNTDHLetc) lan biasane bakal biaya 7-18 dina kanggo sisih sampeyan.Kanggo jumlah gedhe, kiriman kanthi udhara utawa segara miturut panyuwunan sampeyan.

Q4. Apa syarat pembayaran sampeyan?

Pembayaran<=10,000USD, 100% luwih dhisik.Pembayaran> = 10,000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita