babagan_us_banner

Babagan awake dhewe

BABAGAN AWAKE DHEWE

Jiangxi Huahao Chemical Engineering Limit Corportion khusus ing produksi produk organosilicon.Dumunung ing Taman Industri Xinghuo, taman kimia organosilicon nasional Yongxiu, nduweni transportasi sing trep lan lokasi geografis sing apik.

Diadegake ing November 2011, perusahaan iki nduweni area luwih saka 1300 meter persegi.Kanthi total investasi 50 yuta yuan lan luwih saka 100 karyawan, 2014 rampung produksi ing phase I, phase II ing 2018. Sawise completion saka loro phase produksi, produk utama nutupilenga silikon hidroksil, lenga dimetilsilikon, lenga silikon hidrogen rendah, lenga silikon modifikasi polieter 204, lenga silikon vinil, lenga silikon nggodhok dhuwur, metiltrimethoxysilane Methyltriethoxysilane, asam metilsilikat, TEOS, tetramethylhydrosiloxane, hexamethyldisiloxane, heptamethicone, lenga silikon heptametikon, polieter hepta, dll.

Kita minangka perusahaan sing cocog karo ROHS, REACH.

Ing baris karo filosofi bisnis wong-oriented, customer-oriented karo ngembangaken bebarengan, perusahaan strives kanggo mbangun sesambetan stabil long-term karo karyawan lan pelanggan, mutual dateng, keuntungan bebarengan, simbiosis lan pembangunan anteng.

https://www.jxhuahaochems.com/about-us/

Riset Profesional

• Dhukungan teknis sing kuat
• Tim riset & pangembangan profesional
• 2000Ton / pabrik kapasitas sasi
• Tekan Certified

https://www.jxhuahaochems.com/about-us/

High Quality

• Ngirit biaya sing efisien
• Kualitas stabil kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan

https://www.jxhuahaochems.com/about-us/

Sawise-Dodolan

• Sistem sawise-sales apik
• Layanan nelusuri sawise-sales profesional kanggo ngatasi karya sampeyan

https://www.jxhuahaochems.com/about-us/

Kerjasama Integritas

• Sertifikasi ISO
• Quality prioritas pisanan

babagan_kita8

Kapasitas Produksi

2000 ton/M

babagan_kita3

Nikung

60 yuta +

babagan_kita4

Sertifikat

ISO9001, ISO14001, ISO45001, REACH

babagan_kita5

Pasar utama

Amerika, India, Jerman, 40+ bangsa

APLIKASI

babagan_kita12

tetanèn

babagan_kita6

Obat

babagan_kita13

Kain & Garmen

babagan_kita11

Lapangan silikon