spanduk_warta

Kabar

  • Analisis kawruh babagan lenga silikon lan lenga silikon hidrogen rendah

    Analisis kawruh babagan lenga silikon lan lenga silikon hidrogen rendah

    Minyak silikon minangka jinis polysiloxane kanthi struktur rantai polimerisasi sing beda.Iki digawe saka dimethyldichlorosilane kanthi hidrolisis karo banyu kanggo ngasilake cincin polikondensasi primer.Awak cincin retak lan dibenerake kanggo ngasilake awak cincin sing kurang.Banjur t...
    Waca liyane
  • Dimethyldiethoxysilane dadi kunci kanggo nggawe resin silikon

    Dimethyldiethoxysilane dadi kunci kanggo nggawe resin silikon

    Resin kaca silikon lan perekat mika silikon tahan suhu dhuwur.Huo Changshun lan Chen Rufeng saka Institut Riset Kimia Chenguang, Kementerian industri kimia, lan liya-liyane ngembangake resin kaca silikon lan perekat mika suhu dhuwur ing China.Ing ...
    Waca liyane
  • Tombol riset lan produksi karet silikon ing China - dimethyldiethoxysilane

    Tombol riset lan produksi karet silikon ing China - dimethyldiethoxysilane

    Karet silikon umum nduweni kinerja listrik sing unggul lan bisa digunakake ing sawetara suhu saka - 55 ℃ nganti 200 ℃ tanpa kelangan kinerja listrik sing apik banget.Kajaba iku, ana karet fluorosilicone tahan bahan bakar lan karet silikon fenil sing bisa ...
    Waca liyane
  • Riset lan pangembangan dimethyldiethoxysilane

    Riset lan pangembangan dimethyldiethoxysilane

    Riset lan pangembangan resin silikon kinerja dhuwur.1.1 Struktur polimer, sifat lan aplikasi saka resin silikon Resin silikon minangka jinis polimer semi-anorganik lan semi-organik kanthi - Si-O - minangka rantai utama lan rantai samping kanthi klompok organik.Organ...
    Waca liyane
  • Bidang aplikasi lan karakteristik dimethyldiethoxysilane

    Bidang aplikasi lan karakteristik dimethyldiethoxysilane

    Panganggone dimethyldiethoxysilane Produk iki digunakake minangka agen kontrol struktural ing preparation saka karet silikon, chain extender ing sintesis produk silikon lan lenga silikon bahan mentah tiron.Area aplikasi Iki digunakake minangka agen kontrol struktural ing ...
    Waca liyane