. China Dimethyldimethoxysilane HH-206B Produsen lan Supplier |Huahao
spanduk_produk

produk

Dimethyldimethoxysilane HH-206B

Fitur Pruduct:

Nomer CAS: 1112-39-6

Sampel: kasedhiya - 1 kilogram

Kemasan khusus (Min. Order 200 kg)

Shipping # leadtime: Angkutan laut / # 10-45 dina

Angkutan darat # 10-35 dina

Angkutan udara # 10-15 dina

Paket: 200L drum besi


Detail Produk

Tag produk

Formula Struktural

Dimethyldimethoxysilane HH-206B2

Jeneng kimia: Dimethyldimethoxysilane

Rumus molekul: C4 H12 SiO2

Kapadhetan (25 ℃, g / cm³): 0,88

Titik didih (℃): 81,4

Indeks bias (20 ℃): 1,369

Titik nyala: (℃): 10

Kelarutan banyu: decomposes karo banyu

Parameter teknis

Penampilan: Cairan transparan tanpa warna

Isi: ≥99,0%

PH: 5-9

Panggunaan produk

• Digunakake minangka agen kontrol struktur ing preparation saka karet silikon.

• A chain extender ing sintesis produk silikon.

• Bahan mentah kanggo sintesis lenga silikon.

Layanan Kita

• Kemampuan Pengembangan Teknologi Independen.

• Produk Custom Miturut Requirements Pelanggan.

• Sistem Layanan Kualitas Tinggi.

• Kauntungan Rega Pasokan Langsung Saka Produsen Langsung.

6330995
6330990

Spesifikasi Paket

Dikemas ing drum besi 200L, bobot net 170KG.

pawarta3
warta2
pawarta4

Pangiriman lan Panyimpenan Produk

kudu direksa saka geni lan Kelembapan, tetep ventilasi lan garing,

Aja kontak karo asam, alkali, banyu, lan sapiturute, lan suhu panyimpenan -40 ℃ ~ 40 ℃.

Simpen lan transportasi minangka barang mbebayani.

Rincian pangiriman

1.Sampel lan pesenan jumlah cilik FedEx / DHL / UPS / TNT, Door to Door.

2.Barang batch: Miturut Udara, Laut utawa Rel.

3.FCL: Airport/Seaport/Stasiun Railway nampa.

4.Lead Time: 1-7 dina kerja kanggo conto;7-15 dina kerja kanggo pesenan akeh.

FAQ

Q1.Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis, nanging biaya pengiriman ana ing sisih pelanggan.

Q2. Apa syarat pembayaran sampeyan?

Pembayaran<=10,000USD, 100% luwih dhisik.Pembayaran> = 10,000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman.

Q3: Apa pabrik sampeyan ndhukung OEM / ODM?

Ya, kita bener-bener nawakake layanan kasebut menyang sawetara perusahaan silikon internasional sing misuwur kanthi jalur produksi.

Q4: Kepiye sampeyan ngirim bahan sing mbebayani?

Amarga kita minangka pabrikan mbebayani sing disertifikasi ing China, kita bakal menehi sertifikat kanggo ngirim bahan kasebut kanthi kargo mbebayani.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita