. China DMC Dimethylcyclosiloxane D3 & D4 & D5 Produsen lan Supplier |Huahao
spanduk_produk

produk

DMC Dimethylcyclosiloxane D3 & D4 & D5

Fitur Pruduct:

Jeneng kimia: komponen campuran dimethylsiloxane D3&D4&D5

Indeks bias: 1.396-1.397

Indikator teknis (standar eksekutif: GB / T 20436-2006)

Penampilan: ora ana warna lan transparan


Detail Produk

Tag produk

Formula Struktural:

DMC Dimethylcyclosiloxane

Campuran D3 & D4 & D5

N = 3-7

unsur Nomer CAS
D3 Heksametilcyclotrisiloxane 541-05-9
D4 Octamethylcyclotetrasiloxane 556-67-2
D5 Dekametilsiklopentasiloksan 541-02-6

Fitur produk

Kapadhetan (25 ℃, g / cm³ ) : 0,95-0,97

Titik didih (℃): ≥135

Titik nyala (℃): 56-58

Indeks bias: 1.396-1.397

indeks bias: 1.3960-1.3970

Penampilan: Cairan transparan tanpa warna.

Parameter teknis

(standar eksekutif: GB/T 20436-2006 )

Unit Chroma Hazen (nomer warna platinum-kobalt): ≤10

Total pecahan massa ring: ≥99,5%

Konten hexamethyldisiloxane: ≤0,1%

Fraksi massa asam (diwilang minangka HCl): ≤0,001%

Panggunaan produk

Bahan baku utama kanggo karet silikon lan lenga silikon, lan akeh digunakake ing pangolahan pengisi karet lan kosmetik.

Layanan Kita

• Kemampuan Pengembangan Teknologi Independen.

• Produk Custom Miturut Requirements Pelanggan.

• Sistem Layanan Kualitas Tinggi.

• Kauntungan Rega Pasokan Langsung Saka Produsen Langsung.

6330995
6330990

Spesifikasi Paket

Dikempalken ing 1000L IBC drum plastik, bobot net 900KG.

200Liron drum/drum besi berlapis plastik, berat bersih 200KG.

Sampeyan kudu disimpen ing papan sing adhem lan garing kanthi wektu panyimpenan telung taun.

pawarta3
warta2
pawarta4

Pangiriman lan Panyimpenan Produk

Disimpen ing papan sing adhem lan garing, lan wektu panyimpenan setaun.

Rincian pangiriman

1.Sampel lan pesenan jumlah cilik FedEx / DHL / UPS / TNT, Door to Door.

2.Barang batch: Miturut Udara, Laut utawa Rel.

3.FCL: Airport/Seaport/Stasiun Railway nampa.

4.Lead Time: 1-7 dina kerja kanggo conto;7-15 dina kerja kanggo pesenan akeh.

FAQ

Q1.Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis, nanging biaya pengiriman ana ing sisih pelanggan.

Q2: Kepiye konfirmasi Kualitas Produk sadurunge nggawe pesenan?

A: Kita bisa ngirim sampel kanggo testing lan uga menehi COA / asil Testing kanggo sampeyan Katelu.pengawasan partai uga ditampa.

Q3: Suwene aku bisa njaluk barang sawise mbayar?

A: Kanggo jumlah cilik, kita bakal ngirim dening kurir (FedExTNTDHLetc) lan biasane bakal biaya 7-18 dina kanggo sisih sampeyan.Kanggo jumlah gedhe, kiriman kanthi udhara utawa segara miturut panyuwunan sampeyan.

Q4. Apa syarat pembayaran sampeyan?

Pembayaran<=10,000USD, 100% luwih dhisik.Pembayaran> = 10,000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita