. China 1,1,1,3,5,5,5-Heptamethyltrisiloxane Produsen lan Supplier |Huahao
spanduk_produk

produk

1,1,1,3,5,5,5-Heptamethyltrisiloxane

Fitur Pruduct:

Nomer CAS: 1873-88-7

Sampel: kasedhiya - 1 kilogram

Kemasan khusus (Min. Order 150 kilogram)

Shipping # leadtime: Angkutan laut / # 10-45 dina

Angkutan darat # 10-35 dina

Angkutan udara # 10-15 dina

Paket: 200L drum besi

Bahan sing disesuaikan ditampa


Detail Produk

Tag produk

Formula Struktural

1,1,1,3,5,5,5-Heptamethyltrisiloxane2

Fitur produk

Jeneng Kimia: 1,1,1,3,5,5,5-Heptamethyltrisiloxane

Rumus molekul: C 7 H 22 Si 3 O 2

Kapadhetan (25 ℃, g/cm³ ) : 0,819

Titik lebur (℃): <0℃

Titik didih (℃): 142

Indeks bias (20 ℃): 1,382

Titik nyala: (℃): 22

Kelarutan banyu: ora larut

Bahan sing cocog karo REACH

Pengenalan Teknis

Penampilan: Cairan transparan tanpa warna

Isi: ≥99,0%

Kandungan Octamethyltetrasiloxane: ≤ 0,1%

Ambune: ambune ora enak utawa rada nyenyet

Panggunaan produk

Heptamethyltrisiloxane ngandhut ikatan silikon-hidrogen sing aktif banget lan minangka bahan baku dhasar kanggo sintesis trisiloxane sing diowahi polieter.Trisiloxane sing diowahi polieter minangka surfaktan kanthi struktur khusus.Digunakake digunakake ing bantu pestisida, bantu cat, lsp.

Spesifikasi Paket

200L drum besi, bobot net 150KG.

Simpen ing panggonan sing adhem lan garing sawise disegel lan dibungkus.

pawarta3
warta2
pawarta4

Pangiriman lan Panyimpenan Produk

Sampeyan kudu disimpen ing papan sing adhem lan garing.

Rincian pangiriman

1.Sampel lan pesenan jumlah cilik FedEx / DHL / UPS / TNT, Door to Door.

2.Barang batch: Miturut Udara, Laut utawa Rel.

3.FCL: Airport/Seaport/Stasiun Railway nampa.

4.Lead Time: 1-7 dina kerja kanggo conto;7-15 dina kerja kanggo pesenan akeh.

Sertifikat ISO perusahaan

Sertifikasi Sistem Manajemen Lingkungan
Sertifikat inspeksi kualitas

Layanan Kita

• Kemampuan Pengembangan Teknologi Independen.

• Produk Custom Miturut Requirements Pelanggan.

• Sistem Layanan Kualitas Tinggi.

• Kauntungan Rega Pasokan Langsung Saka Produsen Langsung.

6330995
6330990

FAQ

Q1.Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis, nanging biaya pengiriman ana ing sisih pelanggan.

Q2: Kepiye konfirmasi Kualitas Produk sadurunge nggawe pesenan?

A: Kita bisa ngirim sampel kanggo testing lan uga menehi COA / asil Testing kanggo sampeyan Katelu.pengawasan partai uga ditampa.

Q3: Suwene aku bisa njaluk barang sawise mbayar?

A: Kanggo jumlah cilik, kita bakal ngirim dening kurir (FedExTNTDHLetc) lan biasane bakal biaya 7-18 dina kanggo sisih sampeyan.Kanggo jumlah gedhe, kiriman kanthi udhara utawa segara miturut panyuwunan sampeyan.

Q4. Apa syarat pembayaran sampeyan?

Pembayaran<=10,000USD, 100% luwih dhisik.Pembayaran> = 10,000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita