. China Dimetil silikon lenga Produsen lan Supplier |Huahao
spanduk_produk

produk

Minyak silikon dimetil

Fitur Pruduct:

Jeneng kimia: trimethylsiloxane terminated poly (dimethylsiloxane)

Nomer CAS: 9006-65-9

Sampel: kasedhiya - 1 kilogram

Kemasan khusus (Min. Order 200 kg)

Shipping # leadtime: Angkutan laut / # 10-45 dina

Angkutan darat # 10-35 dina

Angkutan udara # 10-15 dina

Paket: 200L drum besi

Viscority & Volatile Customized ditampa


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis

Kapadhetan (25 ℃, g/cm³ ) : 1,00

Indeks bias: 1.390-1.410

Penampilan: Cairan transparan tanpa warna

Model

Viskositas / cst / 25 ℃

molah malih

Nilai asam (µg/g)

Titik nyala / ℃

HH-208-2

2±8%

<0,3%

150 ℃ × 3 jam

0-10

≥260

HH-208-5

5±8%

<0,2%

0-10

≥260

HH-208-10

10±10%

<1%

0-10

≥260

HH-208-50

50±8%

<2%

-

≥260

HH-208-100

100±8%

<1%

-

≥ 310

HH-208-250

250±8%

<1%

-

≥ 310

HH-208-500

500±8%

<1%

-

≥ 310

HH-208- 1000

1000±8%

<1%

-

≥ 310

Minyak silikon dimetil saka macem-macem viskositas bisa disesuaikan.

Panggunaan produk

Bahan berminyak sing ora ana warna, transparan, ora beracun lan ora ana ambu.Nduwe insulasi listrik lan tahan panas, titik lampu kilat dhuwur lan titik beku sing kurang.Bisa digunakake kanggo dangu ing sawetara suhu -50 ℃ ~ + 200 ℃.Kapasitas panas spesifik lan konduktivitas termal cilik.

Digunakake digunakake minangka pelumasan insulasi, shockproof, lenga tahan debu, cairan dielektrik lan pembawa panas, defoaming, agen release jamur, cat lan aditif kimia saben dina.

Laporan Tes Kepatuhan ROHS

Bahan sing cocog karo Rohs
Bahan sing cocog karo Rohs1

Layanan Kita

• Kemampuan Pengembangan Teknologi Independen.

• Produk Custom Miturut Requirements Pelanggan.

• Sistem Layanan Kualitas Tinggi.

• Kauntungan Rega Pasokan Langsung Saka Produsen Langsung.

6330995
6330990

Paket

200L drum besi/drum besi berlapis plastik, berat bersih 200KG

1000L IBC Drum: 750KG/Drum

pawarta3
warta2
pawarta4

Pangiriman lan Panyimpenan Produk

Disimpen ing papan sing adhem lan garing, lan wektu panyimpenan setaun.

Rincian pangiriman

1.Sampel lan pesenan jumlah cilik FedEx / DHL / UPS / TNT, Door to Door.

2.Barang batch: Miturut Udara, Laut utawa Rel.

3.FCL: Airport/Seaport/Stasiun Railway nampa.

4.Lead Time: 1-7 dina kerja kanggo conto;7-15 dina kerja kanggo pesenan akeh.

FAQ

Q1.Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis, nanging biaya pengiriman ana ing sisih pelanggan.

Q2: Kepiye konfirmasi Kualitas Produk sadurunge nggawe pesenan?

A: Kita bisa ngirim sampel kanggo testing lan uga menehi COA / asil Testing kanggo sampeyan Katelu.pengawasan partai uga ditampa.

Q3: Suwene aku bisa njaluk barang sawise mbayar?

A: Kanggo jumlah cilik, kita bakal ngirim dening kurir (FedExTNTDHLetc) lan biasane bakal biaya 7-18 dina kanggo sisih sampeyan.Kanggo jumlah gedhe, kiriman kanthi udhara utawa segara miturut panyuwunan sampeyan.

Q4. Apa syarat pembayaran sampeyan?

Pembayaran<=10,000USD, 100% luwih dhisik.Pembayaran> = 10,000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita