spanduk_warta

Kabar

Bidang aplikasi lan karakteristik dimethyldiethoxysilane

Panganggone dimethyldiethoxysilane

Produk iki digunakake minangka agen kontrol struktural ing preparation saka karet silikon, chain extender ing sintesis produk silikon lan lenga silikon bahan mentahan tiron.

Area aplikasi

Iki digunakake minangka agen kontrol struktural ing preparation saka karet silikon, chain extender ing sintesis produk silikon lan bahan baku kanggo sintesis lenga silikon.Iki minangka bahan mentah sing penting kanggo produksi resin silikon, minyak silikon benzyl lan agen anti banyu.Ing wektu sing padha, gampang dihidrolisis lan bisa mbentuk uyah silanol logam alkali kanthi hidroksida logam alkali.Sampeyan uga bisa digunakake minangka agen crosslinking saka karet silikon RTV.

Packing: ember wesi utawa ember wesi sing dilapisi plastik, bobot net: 160kg.

warta1

Karakteristik panyimpenan lan transportasi

[Operasi pancegahan] operasi tertutup, knalpot lokal.Operator kudu dilatih khusus lan strictly tundhuk karo prosedur operasi.Disaranake operator kudu nganggo topeng gas filter (setengah topeng), kaca tingal safety kimia, overalls protèktif seng nembus racun lan sarung tangan tahan lenga karet.Tetep adoh saka geni lan sumber panas.Ngrokok dilarang banget ing papan kerja.Gunakake sistem ventilasi lan peralatan sing tahan bledosan.Nyegah uap bocor menyang udara ing papan kerja.Aja kontak karo oksidan lan asam.Nangani kanthi ati-ati kanggo nyegah karusakan ing kemasan lan kontaner.Peralatan pemadam kebakaran lan peralatan perawatan darurat bocor saka jinis lan jumlah sing cocog kudu diwenehake.Wadah kosong bisa ngemot zat sing mbebayani.

[Panyimpenan pancegahan] simpen ing gudang kelangan, garing lan apik ventilated.Tetep adoh saka geni lan panas.Suhu panyimpenan ngirim ora ngluwihi 30 ℃.Paket kasebut kudu disegel saka kelembapan.Bakal disimpen kanthi kapisah saka oksidan lan asam, lan panyimpenan campuran kudu dihindari.Sampeyan ngirim ora disimpen ing jumlah gedhe utawa kanggo dangu.Gunakake fasilitas cahya lan ventilasi sing tahan bledosan.Dilarang nggunakake peralatan mekanik lan alat sing gampang ngasilake sparks.Area panyimpenan kudu dilengkapi peralatan perawatan darurat bocor lan bahan panampa sing cocog.

Suntingan cathetan

1. Sajrone panyimpenan, iku bakal tahan geni lan Kelembapan-bukti, tetep ventilated lan garing, supaya kontak karo asam, alkali, banyu, etc., lan nyimpen

Suhu - 40 ℃ ~ 60 ℃.

2. Nyimpen lan ngangkut barang sing mbebayani.

Perawatan darurat kanggo bocor dimethyldiethoxysilane

Evakuasi personel ing wilayah polusi bocor menyang wilayah safety, isolasi lan mbatesi akses kanthi ketat.Copot geni.Disaranake supaya personel perawatan darurat kudu nganggo alat pernapasan tekanan positif sing mandhiri lan sandhangan protèktif sing mateni geni.Aja ndemek bocor langsung.Potong sumber bocor sabisa-bisa kanggo nyegah papan sing terkurung kayata saluran pembuangan lan saluran pembuangan.Kebocoran cilik: gunakake vermiculite wedhi utawa bahan non-combustible liyane kanggo nyerep.Utawa diobong ing situs kanthi syarat njamin keamanan.Kebocoran gedhe: mbangun tanggul utawa ndhudhuk jugangan kanggo nampa.Tutup nganggo umpluk kanggo nyuda karusakan uap.Gunakake pompa bledosan kanggo transfer menyang mobil tank utawa kolektor khusus, daur ulang utawa transportasi menyang situs pembuangan sampah kanggo dibuwang.

Tindakan protèktif

Perlindhungan sistem pernapasan: topeng gas filter nyedhot dhewe (setengah topeng) kudu dianggo nalika ngubungi uap.

Proteksi mripat: nganggo kacamata safety kimia.

Perlindhungan awak: nganggo sandhangan protèktif marang penetrasi racun.

Perlindhungan tangan: nganggo sarung tangan karet.

Liyane: ngrokok dilarang banget ing papan kerja.Sawise kerja, adus lan ganti klambi.Pay manungsa waé kanggo karesikan pribadi.

Langkah sepindah

Kontak kulit: copot sandhangan sing wis kontaminasi lan cuci kulit kanthi banyu sabun lan banyu bening.

Kontak mripat: angkat tlapukan lan cuci nganggo banyu sing mili utawa uyah normal.Njaluk saran medis.

Inhalasi: cepet ninggalake situs menyang hawa seger.Tansah saluran pernapasan ora ana alangan.Yen ambegan angel, menehi oksigen.Yen ambegan mandheg, langsung nindakake pernapasan buatan.Njaluk saran medis.

Ingestion: ngombe banyu anget sing cukup kanggo nyebabake muntah.Njaluk saran medis.

Cara pemadam kebakaran: nyemprotake banyu kanggo kelangan wadhah.Yen bisa, pindhah wadhah saka situs geni menyang area mbukak.Agen pemadam: karbon dioksida, bubuk garing, pasir.Banyu utawa geni busa ora diidini.


Wektu kirim: Sep-24-2022